Murkens: Luminen nujakka

Maaret Kallio, Susanna Ruuhilahti
WSOY, 2023
Sarja: Murkens, 3

Riemukas tarina täynnä tunne- ja kaveritaitoja!

Maaret Kallion ja Susanna Ruuhilahden kirjoittamassa satutietokirjasarjassa kohdataan monenlaisia tunteita ja opitaan, miten pinnaa saa pidemmäksi ja suuttumuksen sulamaan.

Tuhiksella on TAAS mennyt hermot. Pienellä tuhatjalkaisella on tuhat kenkää laitettavana jalkaansa ja kova kiire ulos leikkimään! Kun Tuhiksen lumipallo rikkoo muiden rakentaman hienon linnan, on Murkensin vuoro leimahtaa. Alkaa kunnon lumisota, mikä on herkälle Hentolalle aivan liikaa...

Maaret Kallio ja Susanna Ruuhilahti kuvaavat erilaisia tunteita ja temperamentteja asiantuntevasti ja suurella sydämellä. Vaikka välillä tulisi erimielisyyksiä, kulkee tarinan pohjavireenä ystävyys ja tunne luottamuksesta. Julia Savtchenkon runsas nelivärikuvitus on huikaisevan satumainen ja riemukas.

"Voi miten ihana kirja onkaan! Jännittävä tarina, mielenkiintoiset henkilöt ja taidokasta tunnetaitokasvatusta tarinan keinoin." @vakaopevinkkaa
Maaret Kallio on tunnettu kouluttajapsykoterapeutti ja tietokirjailija. Hänen kirjojaan on myyty yhteensä jo lähes 200 000 kappaletta.

Susanna Ruuhilahti on väkivaltatyön ja seksuaaliterveyden asiantuntija, logoterapeutti (LIF®) ja tietokirjailija.

Julia Savtchenko on helsinkiläinen kuvataiteilija, kuvittaja ja lastenkirjailija.

Ikäsuositus: 5 -

19,90 €