Askel kerrallaan! - Löydä oma hyvinvointisi

Monna Pursiainen
Viisas Elämä, 2024

Tee hyvinvointiisi pysyviä ja merkityksellisiä muutoksia.

Hyvinvointi ei vaadi aikataulua, vaan rohkeutta pysähtyä ja päästää irti vanhoista uskomuksista. Askel kerrallaan! auttaa ymmärtämään, miten muodostaa juuri itselle oikeanlaisia tapoja voida hyvin.

Kirja sisältää paljon luettavaa ja pohdittavaa sekä tehtäviä, joiden avulla lukija voi kartoittaa omia ajatuksiaan esimerkiksi hyvinvointiin, itsetuntoon sekä uskomuksiin liittyen. Askel kerrallaan! on suunnattu naisille, jotka haluavat paremman itsetunnon ja voida hyvin niin henkisesti kuin fyysisesti.

Kirjan avulla löydät uskallusta luottaa itseesi sekä omaan tapaasi liikkua ja treenata. Opit syömään juuri itsellesi oikealla tavalla, joka tuntuu hyvältä kehossa. Uudesta elämäntavasta tulee pysyvä osa elämääsi. Yksi askel kerrallaan itseä rakastaen.

Monna Pursiainen on ollut liikunta-alan töissä jo yli 20 vuotta, joista kymmenen vuotta yrittäjänä. Monna on kouluttautunut muun muassa PTCA Personal Traineriksi, LCF Life Coachiksi sekä ryhmäliikuntaopettajaksi. Kymmenen vuoden personal trainerin uransa aikana hän on auttanut tuhansia ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa verkkovalmennusten kautta.

29,90 €