Hissun kissun -puuhakortit 3-4 v

Näissä puuhakorteissa harjoitellaan mm. kynän käyttämistä, tutustutaan muotoihin ja etsitään eroja ja yhtäläisyyksiä. Innostavat tehtävät kehittävät hahmotuskykyä ja vahvistavat kielellistä kehitystä. Pakkaus sisältää 50 kaksipuolista korttia ja pyyhittävän tussin, jolla tehtävät voi tehdä yhä uudelleen.

Selvitä hauskat sokkelot ja varjokuvat, piirrä autolle renkaat, taiteile taivaalle tuikkivia tähtiä ja tutustu väreihin! Iloisen värikkäät puuhakortit innostavat lasta puuhastelemaan ja oppimaan uutta. Kynänkäyttötaito harjaantuu, hahmottamis- ja päättelykyky kehittyvät ja keskittymiskyky vahvistuu. Oppi&ilon puuhakortit sopivat sekä yksin että yhdessä tehtäväksi. Yhdessä tehden vuorovaikutus- ja kaveritaidot kehittyvät, ja aikuisen kannustus vahvistaa itsetuntoa. Onnistumisen elämys on tärkeä oppimisen ja itsetunnon vahvistaja, ja lapsi tekeekin mielellään osaamiaan tehtäviä monta kertaa. Pakka täynnä oivaltamisen iloa!

Oppi&ilon puuhakortit avaavat matkan oivaltamisen maailmaan. Puuhapakan tehtävät pohjautuvat lapsen kehitysvaiheisiin ja oppimisen herkkyyskausiin. Tehtävät ovat kehittäviä ja ennen kaikkea innostavia! Pohtiminen ja ratkominen ruokkivat lapsen onnistumisen tunnetta, vahvistavat itseluottamusta ja lisäävät intoa uuden oppimiseen. Puuhakortit ovat kasvatusalan ammattilaisten kehittämiä ja lasten hyviksi testaamia.

Puuhakorttipakan 50 kortissa riittää tekemistä jaettavaksi useallekin lapselle, niistä voi valita tehtäväksi juuri mieluisimmat puuhat. Pyyhittävän tussin ansiosta tehtäviä voi tehdä aina uudestaan ja uudestaan!  

16,90 €