Kopterijengi T-RX 1: Vaara vuorilla

Roope Lipasti
WSOY, 2023


Sarja: Kopterijengi T-RX, 1

Esittelyvideo

Riemastuttava uusi lastensarja pelastusjengistä ja maailman parhaasta dinokopterista!

Tästä uutuussarjasta ei vauhtia ja vaaratilanteita puutu! Kopterijengi T-RX kertoo eläinlääkäriasemasta, jonka pelastajaporukka auttaa hätään joutuneita upean helikopterinsa avulla. Sarjan kolme ensimmäistä osaa julkaistaan vuonna 2023.

Kopterilentäjä Reponen, eläinlääkäri Hugo ja mekaanikko Santtu muodostavat pettämättömän pelastustiimin, joka on aina valmiina auttamaan hätään joutuneita hyvinkin tiukoista paikoista. Siinä heitä auttaa kaikkien aikojen upein helikopteri, joka on kuin sekoitus tyrannosaurus Rexiä ja Teslaa. Tosin kopterilla on joskus tapana hajota kriittisellä hetkellä. Ensimmäinen tehtävä vie vaarallisille vuorille, missä pieni kili ja sen emo ovat suuressa pulassa. 

Kopterijengi T-RX: Vaara vuorilla käynnistää kuvakirjasarjan, joka sopii kaikille seikkailijoille, sukupuolesta riippumatta. Sarjan on kirjoittanut Lätkä-Lauri -hittisarjastaan tunnettu hervottoman hauska Roope Lipasti ja kuvittanut nouseva kyky Emiel Nikula. Tämä sarja ei päästä ketään pitkästymään.

Roope Lipasti on monipuolinen kirjailija ja kolumnisti, joka lastenkirjailijana tunnetaan erityisesti Lätkä-Lauri-sarjasta.

Emiel Inkeri Nikula on myös animaatio- ja pelialalla työskennellyt palkittu kuvittaja.

​Ikäsuositus: 4 -

18,90 €