Koululainen 1 -puuhakortit 7-9 v

Mitä opin ekalla luokalla? Monipuolinen puuhakorttipakka pullollaan helppoja sanatehtäviä, hauskoja numeropuuhia ja innostavia päättelytehtäviä.

Päättele kissojen nimet vihjeiden avulla. Ratko aarrekartan koordinaatit. Yhdistä emoji oikeaan tunteeseen. Tutustu englanninkielisiin sanoihin.

Monipuolisen puuhakorttipakan tehtävät kehittävät hauskalla tavalla äidinkielen ja matematiikan taitoja, tunnetaitoja sekä innostavat havainnoimaan ympäristöä.

Oppi&ilon puuhakortit avaavat matkan oivaltamisen maailmaan. Puuhapakan tehtävät pohjautuvat lapsen kehitysvaiheisiin ja oppimisen herkkyyskausiin. Tehtävät ovat kehittäviä ja ennen kaikkea innostavia! Pohtiminen ja ratkominen ruokkivat lapsen onnistumisen tunnetta, vahvistavat itseluottamusta ja lisäävät intoa uuden oppimiseen. Puuhakortit ovat kasvatusalan ammattilaisten kehittämiä ja lasten hyviksi testaamia. Puuhakorttipakan 50 kortissa riittää tekemistä jaettavaksi useallekin lapselle, niistä voi valita tehtäväksi juuri mieluisimmat puuhat. Pyyhittävän tussin ansiosta tehtäviä voi tehdä aina uudestaan ja uudestaan!  

16,90 €