Lapsiperheen retkiopas

Susanna Ylinen
Karttakeskus, 2024

Miten lasten kanssa voi retkeillä? Miten pienten lasten kanssa pärjää vaelluksilla? Onko mahdollista tehdä pitkiä vaelluksia kahdestaan vauvan kanssa?

Susanna Ylinen on Suomen tunnetuin lasten kanssa vaeltava vanhempi. Vauvat ja lapset ovat mitä mainiointa retkeilyseuraa, joiden kanssa onnistuvat niin rattoisat päiväretket, vaellukset, hiihtovaellukset kuin pitkät pyöräretketkin!

Kattavassa kirjassa kerrotaan erilaisista retkistä aina pitkiin vaelluksiin saakka kaikkina vuodenaikoina. Kirjoittaja esittelee monipuolisesti erilaisia varusteita ja kertoo turvallisuusnäkökohtien huomioimisesta. Oppaan parasta antia ovat käytännönläheiset vinkit eväistä, hygieniasta, ulkona yöpymisestä ja liikkumisesta eri-ikäisten lasten kanssa.

Opas murtaa ennakkoluuloja lapsiperhe-elosta. Se kertoo unelmien toteuttamisesta ja uskalluksesta elää oman perheen näköistä elämää. Kirjoittaja jakaa kirjan sivuilla ajatuksiaan myös retkipäiväkirjoina.
Susannan elämästä riemuitseva, positiivinen ja kannustava elämänasenne säteilee lukijoihin ja tuo rohkeutta ja uskoa omaan onnistumiseen.

Susanna Ylinen on inspiroiva suurperheen äiti, joka on retkeillyt ahkerasti jälkikasvunsa kanssa yli vuosikymmenen ajan. Hän on tullut tunnetuksi lukuisista perheretkistä ja pitkistä vauvavaelluksista, joita hän on tehnyt jokaisena vuodenaikana. Susanna on suosittu somevaikuttaja ja hän on kertonut lapsiperheretkeilystä paljon niin lukuisissa lehtijutuissa kuin tv-haastatteluissakin.

29,90 €