Pikku murha vain

Carin Hjulström
Tammi, 2024
Sarja: Taimitarhamurhat, 1

Murhamysteeri maalaislinnan puutarhassa

Hyvän mielen dekkarissa kaupunkielämään kyllästynyt näyttelijätär ja hulttioveljenpoika seuraavat murhan johtolankoja idyllisessä maalaismiljöössä. Hurmaavan sarjan avaus!

Siri Ehrensvärd on saanut tarpeekseen. Näyttelijänura on kuolintoreissaan, ja mieskin osoittautui huijariksi. Hän pakkaa kimpsunsa ja kampsunsa ja muuttaa pikkurikollisena elelevän veljenpoikansa maaseutumökkiin. Täti päättää panna kuntoon sekä sukulaispoikansa elämän että asumuksen, mutta linnaseudun asukkaat heittävät kapuloita rattaisiin. Kaiken lisäksi tiluksilta löytyy murhattu mies. Agatha Christien hengessä etenevä maalaisromanttinen rikosromaani tarjoaa leppeää jännitystä ja kutkuttavia rakkauskuvioita.

Taimitarhamurhat-dekkarisarja ihastuttaa lempeällä ihmiskuvauksellaan, vehreällä miljööllään ja varkain tiivistyvällä tunnelmallaan.

Carin Hjulström (s. 1963) on tunnettu ruotsalainen televisiojuontaja, toimittaja ja kirjailija. Tv-kasvona hänet muistetaan muun muassa Melodifestivalen-laulukilpailun juontamisesta. Hjulström on kirjoittanut bestsellerlistoille yltäneen toimittaja Frida Forsista kertovan romaanisarjan ja Taimitarhamurhat-dekkarisarjan, joka on noussut suureen lukijasuosioon. Pikku murha vain on hänen ensimmäinen suomennettu teoksensa.

29,90 €