ZoneVD pelottavan tiedon jäljillä

Joona Leppälä
Tammi, 2023

Huiii!!! ZoneVD sukeltaa pelottavan tiedon syövereihin.

Mitkä ovat internetin hyytävimmät urbaanilegendat? Miten tsunamit pysäyttivät koko maailman? Millaisia kauhutarinoita syntyi Japanissa?

Tubettaja ZoneVD:n eli Joona Leppälän kirjat ovat olleet supersuosittuja. Tällä kertaa ZoneVD selvittää vastauksia karmiviin kysymyksiin. Miksi pellet ovat pelottavia? Millaisia fobioita ihmisillä on? Mitä kaikkea hurjaa luonnossa on tapahtunut? Aiheita on tuttuun tapaan laidasta laitaan, ja mukana on jälleen myös seuraajien kysymyksiä. Kirjasta välittyy kirjoittajan aito uteliaisuus tietoa ja erilaisia aiheita kohtaan. ZoneVD:n seurassa opit uutta taatun hauskalla tavalla!

Joona Leppälä eli ZoneVD (s. 1993) on suosittu Ylivieskasta ampaissut, nykyisin Jyväskylässä asuva tubettaja. Joona tunnetaan hauskoista ja uniikeista videoistaan. Häntä kiehtovat maailman ja maailmankaikkeuden mysteerit, joihin hän pyrkii etsimään vastauksia. Joonan kirjat ZoneVD kiehtovan tiedon jäljillä ja ZoneVD uskomattoman tiedon jäljillä ovat olleet supersuosittuja. Kirjojen hauskan kuvituksen on tehnyt Anssi Vaalio.

Ikäsuositus: 9 -

26,90 €